Thursday, 1 March 2012

Suka melancap dari Form 3.

Hai semua,
Ini petama kali saya membuat blog. Saya buat blog ni pun untuk kongsi dengan korang SEBAB APA SAYA MELANCAP, BAGAIMANA SAYA MELANCAP dan macam-macam lagi lah. Saya memang dah lama rancang nak buat blog nih, boleh lah saya cerita tentang ciri2 istimewa saya. Saya tahu ramai yang di luar sana pun suka melancap macam saya. Bagi saya melancap ini normal . Semua remaja akan lakukan nya. Ia dah macam dadah,mudah ketagih.

Disini saya nk cerita latar diri saya, sya ******** ******* (maaf nama dicensored kan) hehe. Panggil je saya 'abg kuat' .Umur saya baru saja 17 thn,Spm tahun ni. :) Tinggal dekat area2 sg.petani. Bagi yang berminat tu boleh lah Calling2 saya. Yang paling penting,saya hanya minat pada PEREMPUAN shj ok! Tubuh saya agak tegap dan tinggi. Saya sudah setahun membina badan (tiap2 ari pegi gym oooo) hehe.

Apa2 masalah boleh komen di bawah ye. TQ
NANTI SAYA AKAN UPDATE LAGI.